+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.451 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Maja Sabljic / Maja Sabljić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Maja Sabljic / Maja Sabljić

    IMDb



    Maja Sabljić (Obrenovac, 10. januar 1960) je srpska glumica.

    Karijeru je počela tako što je snimila film o svom upisu na Fakultet dramskih umetnosti ("Lične stvari" iz 1979. godine). Film prati Maju Sabljić od trenutka kada završava gimnaziju do prijemnog ispita na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon prijema u uži krug kandidata ona ipak ne uspeva da te godine upiše glumu. U filmu se, pored ostalih, mogu videti i Sonja Savić, Zoran Cvijanović, Svetislav Goncić, Olivera Ježina.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Savamala (1982)
    2. Savamala (1982– )
    3. Ruski Umetnicki eksperiment (1982)
    4. 13. jul (1982)
    5. Maturanti (Pazi sta radis) (1984)
    6. Kamiondzije 2 (1983– )
    7. Kamiondzije opet voze (1984)
    8. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    9. Groznica ljubavi (1984)
    10. Dzoging (1984)
    11. Zvezde na celu (1985)
    12. Smesne i druge price (1986– )
    13. Druga Zikina dinastija (1986)
    14. Frka (1986– )
    15. Miss (1986)
    16. Zvezdana prasina 2 (1988–1990)
    17. Vuk Karadzic (1987– )
    18. Sulude godine (1988)
    19. Smrt godisnjeg doba (1988)
    20. Poltron (1989)
    21. Playroom (1989)
    22. Masmediologija na Balkanu (1989)
    23. Epepeljuga (1989)
    24. Sveto mesto (1990)
    25. Pokojnik (1990)
    26. Balkanska perestrojka (1990)
    27. Bolji zivot (1987–1991)
    28. U ime zakona (1990– )
    29. Mala (1991)
    30. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    31. Sekula nevino optuzen (1992)
    32. Prvi put s ocem na jutrenje (1992)
    33. Juris na skupstinu (1992)
    34. Devojka s lampom (1992)
    35. Bice bolje (1994)
    36. Ni na nebu ni na zemlji (1994)
    37. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    38. Laza i Paralaza (1998)
    39. Lajanje na zvezde (1998)
    40. Povratak lopova (1998)
    41. Boomerang (2001)
    42. Ona voli Zvezdu (2001)
    43. Lavirint (2002)
    44. Lavirint (2002)
    45. Balkanski sindrom (2007)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1