+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.442
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.458 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Zvonimir Hace / Zvonimir Hace

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zvonimir Hace / Zvonimir Hace

    IMDb



    Hrvatski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Seljacka buna 1573 (1975)
    2. Velo misto (1980– )
    3. Smogovci (1982–1996)
    4. Povratak Katarine Kozul (1989)
    5. Skyscraper (1996)
    6. Chaempieon (2002)
    7. Spider's Web (2002)
    8. Speakeasy (2002)
    9. The Division (2001–2004)
    10. Timeline (2003)
    11. Stuck on You (2003)
    12. 111 Gramercy Park (2003)
    13. 10.5 (2004– )
    14. LAX (2004–2005)
    15. The Catch (2005)
    16. Wanted (2005– )
    17. Just Legal (2005–2006)
    18. Close to Home (2005–2007)
    19. Deadwood (2004–2006)
    20. The Good German (2006)
    21. The Bee (2009)
    22. The Binds That Tie Us (2010)
    23. Game Night (2010– )

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:46.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1