+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Zivka Matic / Živka Matić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zivka Matic / Živka Matić

    IMDb



    Živka Matić (Požarevac, 19. jun 1923 — Beograd, 15. maj 1998) je bila srpska glumica.

    Godine 2008. povodom desetogodišnjice smrti ove velike glumice, Centar za kulturu Požarevac je pokrenuo festival - Susret amaterskih pozorišta Braničevskog okruga „Živka Matić“.

    Dobitnica je nagrade ”Glumački par godine ONA I ON” (statueta ”ONA”), 1972. godine, u izboru čitalaca lista „TV Novosti“, koja se dodeljuje na Filmskom festivalu u Nišu, u paru sa Velimirom Batom Živojinovićem, za ulogu Rose u tv seriji ”Građani sela Luga”.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pre istine / Before the Truth (1968)
    2. Sirota Marija (1968)
    3. Parnicari (1967– )
    4. Vrane / Crows (1969)
    5. Veliki dan (1969)
    6. Muzikanti (1969– )
    7. Ubistvo na svirep i podmukao nacin i iz niskih pobuda / Murder Commited in a Sly and Cruel Manner and from Low Motives (1969)
    8. Obicno vece (1969)
    9. Draga Irena! (1970)
    10. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    11. Milorade, kam bek (1970)
    12. Levaci (1970– )
    13. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    14. W.R. - Misterije organizma / WR: Mysteries of the Organism (1971)
    15. Bubasinter / The Bug Killer (1971)
    16. Cep koji ne propusta vodu (1971)
    17. Vreme konja (1972)
    18. Gradjani sela Luga (1972– )
    19. Majstori (1972– )
    20. Kamiondzije (1972– )
    21. Nase priredbe (1973– )
    22. Paja i Jare / Paja i Jare / Kamiondzije (1973)
    23. Testament (1975)
    24. Otpisani (1974– )
    25. Povratak lopova (1975)
    26. Ignjatovic protiv Gebelsa (1975)
    27. Povratak otpisanih (1976– )
    28. Lasno je nauciti, nego je muka oduciti (1978–1981)
    29. Kad sveci marsiraju (1981)
    30. Price preko pune linije (1981– )
    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:33.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1