+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Milutin Jevdjenijevic / Milutin Gigi Jevđenijević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milutin Jevdjenijevic / Milutin Gigi Jevđenijević

    IMDb



    Milutin Jevđenijević „Gigi“, rođen u Čačku 24. decembar 1950. godine je srpski epizodni glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Trener / The Coach (1978)
    2. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    3. Osam kila srece / Eight Kilos of Happiness (1980)
    4. Svetozar Markovic (1980– )
    5. Decko koji obecava / The Promising Boy (1981)
    6. Berlin kaputt (1981)
    7. Pastrovski vitez (1982)
    8. Price preko pune linije (1981– )
    9. Venerijanska raja (1982)
    10. Zadah tela (1983)
    11. Sumrak (1983)
    12. Hasanaginica (1983)
    13. Uciteljica (1984)
    14. Ubica (1984)
    15. Sedefna ruza (1984– )
    16. Gospodjica Julija (1985)
    17. Waitapu (1987)
    18. Vuk Karadzic (1987– )
    19. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    20. Balkan ekspres 2 (1989)
    21. Drugarica ministarka (1989– )
    22. Balkan ekspres 2 (1989– )
    23. Narodni poslanik (1990)
    24. Iza zida (1990)
    25. Bolji zivot (1987–1991)
    26. Vera Hofmanova (1991)
    27. Smrt gospodje Ministarke (1991)
    28. Bulevar revolucije (1992)
    29. Tesna koza: Novogodisnji special (1992)
    30. Igra piona (1993)
    31. Vizantijsko plavo (1993)
    32. Srecni ljudi (1993– )
    33. Raj / Heaven (1993)
    34. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    35. Udri jace manijace (1995)
    36. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    37. To se samo svici igraju (1996– )
    38. Srecni ljudi: Novogodisnji special (1996)
    39. Svirac (1998)
    40. Noz / The Knife (1999)
    41. Porodicno blago (1998–2002)
    42. Zivot je mars (2003)
    43. Krojaceva tajna (2006)
    44. Kako su me ukrali Nemci / How I Was Stolen by the Germans (2011)
    45. Uloga moje porodice u ratu svetova (2012)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:25.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1