+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Zeljko Kasap / Željko Kasap

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zeljko Kasap / Željko Kasap

    IMDb



    Željko Kasap je srpski glumac i režiser rođen 12. novembra 1968. godine u Zagrabu. Oženjen je i ima dvoje dece, sina Damjana i ćerku Sofiju. Najpoznatiji je po ulozi Neđeljka u filmu "Dobro jutro komšija" koji je vrlo popularan u Republici Srpskoj i Srbiji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bez pardona (2003– )
    2. Heroji za jedan dan (2005)
    3. Ima nas dvojica (2007)
    4. Urota (2007– )
    5. Doevropljani (2007– )
    6. Turneja / The Tour (2008)
    7. Neke druge price / Some Other Stories (2010)
    8. Turneja (2011– )
    9. Dobro jutro, komsija (2012)
    10. Zamalo zivot (2013– )
    11. Top je bio vreo / The Cannon Was Hot (2014)
    12. Dobro jutro, komsija 2 (2014)
    13. Pred fajront (2015– )
    14. Dobro jutro, komsija 3 (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:29.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1