+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.369
    Pohvaljen 43.366 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dragan Despot / Dragan Despot

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragan Despot / Dragan Despot

    IMDb



    Dragan Despot (Mostar, 14. srpnja 1956.) hrvatski dramski i filmski glumac.

    Diplomirao je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 1981. godine u klasi profesora Tonka Lonze. Prvi profesionalni angažman dobio je u Gradskom kazalištu Trešnja. Kasnije radi u Gradskom kazalištu Komedija, nedugo poslije 1983. godine član je ansambla Drame HNK u Zagrebu.

    Sudjelovao je u dramskome programu Dubrovačkih ljetnih igara i Splitskoga ljeta te u mnogim hrvatskim kazalištima uvijek ostvarujući zapažene glumačke kreacije ( GD Histrion, ZDK Gavella, Teatar itd, Kazalište Mala Scena, Gradsko kazalište Trešnja, itd.) Kao docent na Odsjeku glume – katedri za scenski govora zagrebačke ADU predaje već dugi niz godina.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mathias Sandorf (1979– )
    2. Povratak (1979)
    3. Nepokoreni grad (1981– )
    4. Smogovci (1982–1996)
    5. U pozadini (1984)
    6. Hrvatski narodni preporod (1985– )
    7. Putovanje u Vucjak (1986– )
    8. Svila Skare (1987)
    9. Dom Bergmanovih (1988)
    10. Tudjinac (1990– )
    11. Prica iz Hrvatske (1991)
    12. Sokak triju ruza (1992)
    13. Baka bijela (1992)
    14. Pjevajmo pjesme, govorimo balade (1993)
    15. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    16. Dok nitko ne gleda (1993)
    17. Muka (1994)
    18. Sedma kronika (1996)
    19. Nasa kucica, nasa slobodica (1999– )
    20. Polagana predaja (2001)
    21. Konjanik (2003)
    22. Ispod crte (2003)
    23. Nasa mala klinika (2004–2007)
    24. Pusca Bistra (2005)
    25. Kradljivac uspomena (2007)
    26. Pusiona (2012)
    27. Cvjetni trg (2012)
    28. Zora dubrovacka (2013– )
    29. Pocivali u miru (2013– )
    30. Narodni heroj Ljiljan Vidic (2015)
    31. Wasn't Afraid to Die (2016)
    32. Novine (2016– )
    33. Mrtve ribe (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:02.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1