+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.015
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Jovan Radovanovic / Jovan Radovanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jovan Radovanovic / Jovan Radovanović

    IMDb



    Jovan „Jova” Radovanović (Beograd, 30. novembar 1940) je srpski muzičar, komičar i glumac.

    Radovanović je karijeru započeo u bendu koji je osnovao pod nazivom „Domino“ i sa njima je svirao u amfiteatru Tehnološkog fakulteta koji je imao klavir, a sav zarađeni novac su davali za iznajmljivanje tog klavira. Članovi „Domina“ su se ubrzo razišli, jer je većina momaka otišla u vojsku, pa je prešao u bend „Veseli Bendža“ u kome je svirao manje od godinu dana, a zatim prešao u bend „Sedmorice mladih“.

    Radovanović sa bendom „Sedmorica mladih“ ulazi u Ginisovu knjigu rekorda kao ansambl sa najdužim stažom od 33 godine. Devedesetih godina, se raspao bend i Radovanović počinje solo karijeru kao zabavljač. Od 2002. do 2004. godine vodi svoj šou program pod nazivom Povuci ručnu od 72 epizode, koji se emitovao na TV Pink.

    Kao poznato lice pojavljivao se u više filmova, TV serija i emisija često glumeći samog sebe.

    Oženjen je suprugom Koviljkom ima troje dece, sina i dve ćerke bliznakinje.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Seki snima, pazi se (1962)
    2. Banket u Sarengradu (1963)
    3. Sest svecanih pozivnica (1963– )
    4. Sedmorica mladih (1970)
    5. Kako (1972– )
    6. Obraz uz obraz (1972– )
    7. Sta se moze kad se dvoje sloze (1973– )
    8. Sinovi (1975)
    9. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    10. Najlepse godine (1978)
    11. Poletarac (1980– )
    12. Sedam plus sedam (1978– )
    13. Sablazan (1982)
    14. Formula 1 (1984–1986)
    15. Hajde da se volimo 3 (1990)
    16. Sekula se opet zeni (1991)
    17. Tesna koza: Novogodisnji special (1992)
    18. Novogodisnja prica (1994)
    19. Povuci rucnu (2002– )
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:28.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1