+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Judita Frankovic / Judita Franković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Judita Frankovic / Judita Franković

    IMDb



    Judita Franković (Zagreb, 14. rujna 1981.), je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kad zvoni? (2005– )
    2. Tri ljubavne price (2007)
    3. Operacija Kajman (2007– )
    4. Bitange i princeze (2005– )
    5. Penelopa (2009)
    6. Hunger (2009)
    7. Libertango (2009)
    8. Majka asfalta (2010)
    9. Bibin svijet (2006– )
    10. Caca (2011)
    11. Zima (2011)
    12. Spider Colors (2011)
    13. Loza (2011– )
    14. Na kvadrat (2012)
    15. Once Upon a Winter's Night (2012)
    16. Sonja i bik (2012)
    17. Zagrebacke price vol. 2 (2012)
    18. Djeca jeseni (2013)
    19. Skretnicar (2014)
    20. Pocivali u miru (2013– )
    21. Zagrebacke price vol. 3 (2015)
    22. The Beat of Love: Utrip Ljubezni (2015)
    23. Fuck Off I Love You (2017)
    24. I'll Probably Never See You Again (2017)
    25. Izbrisana (2018)

    Izmenjeno od: mir-lav; 18.09.2019 u 08:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1