+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.034
    Pohvaljen 12.529 puta u 3.020 postova
    Moć reputacije
    337

    Krunoslav Saric / Krunoslav Šarić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Krunoslav Saric / Krunoslav Šarić

    IMDb



    Krunoslav Šarić, rođen u Derventi 21.06.1944. godine, hrvatsko-bosanski je filmski, televizijski i pozorišni glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Okupacija u 26 slika / Occupation in 26 Pictures (1978)
    2. Izvor (1978)
    3. Jovana Lukina (1979)
    4. Osma ofanziva (1979– )
    5. Novinar (1979)
    6. Pjesma od rastanka (1979)
    7. Pakleni otok (1979)
    8. Lidija (1981)
    9. Aretej (1981)
    10. Poglavlje iz zivota Augusta Senoe (1981)
    11. Gazija (1981)
    12. Nepokoreni grad (1981– )
    13. Zamke (1983– )
    14. U logoru (1983)
    15. Mala pljacka vlaka (1984)
    16. Pet mrtvih adresa (1984)
    17. Crveni i crni (1985)
    18. Ljubavna pisma s predumisljajem (1985)
    19. Vecernja zvona (1986)
    20. Dosije (1986– )
    21. Obecana zemlja (1986)
    22. Vuk Karadzic (1987– )
    23. Glembajevi (1988)
    24. Vecernja zvona (1988– )
    25. Sokol ga nije volio / Sokol Did Not Love Him (1988)
    26. Diploma za smrt (1989)
    27. Ljeto za sjecanje / A Summer to Remember (1990)
    28. Ashenden (1991– )
    29. Vrijeme ratnika / The Time of Warriors (1991)
    30. Krhotine / Fragments: Chronicle of a Vanishing (1991)
    31. Kamenita vrata (1992)
    32. Vukovar se vraca kuci (1994)
    33. Nausikaja (1995)
    34. Vidimo se / See You (1995)
    35. Kad mrtvi zapjevaju (1998)
    36. Garcia (1999)
    37. Je li jasno prijatelju? (2000)
    38. Zauvijek moja / Forever Mine (2000)
    39. Stahlkammer Zürich (1985– )
    40. Heimkehr / Povratak / Going Home (2003)
    41. Duga ponoc (2004)
    42. 100 minuta slave / 100 Minutes of Glory (2004)
    43. Snivaj, zlato moje (2005)
    44. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    45. Kradljivac uspomena / The Recollection Thief (2007)
    46. Mamutica (2008– )
    47. Dolina sunca (2009–2010)
    48. Lea i Darija / Lea and Darija (2011)
    49. Duh babe Ilonke / The Little Gypsy Witch (2011)
    50. Ljudozder vegetarijanac / Vegetarian Cannibal (2012)
    51. Zagonetni djecak / The Mysterious Boy (2013)
    52. Stella (2013– )
    53. Stipe u gostima (2008– )
    54. Zora dubrovacka (2013– )
    55. Ti mene nosis (2015)
    56. Da sam ja netko / If I Were Someone (2015– )
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:54.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:39.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1