+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Djordje Pura / Đorđe Pura

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Djordje Pura / Đorđe Pura

    IMDb



    Đorđe Pura, rođen u Sarajevu, 20. novembra 1923. godine, umro u Beogradu 10. septembra 1987. godine, bio je srpski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Siromasni mali ljudi (1961)
    2. Djeco, cuvajte se! (1962)
    3. Prva ljubav (1962)
    4. Kisobran, osveta i uzica (1962)
    5. Neobicne delije (1963)
    6. Vikend u zatvoru Marsalze (1965)
    7. Sa njima dolazi smrt (1965)
    8. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    9. Gospodja ministarka (1966)
    10. Povratak / The Return (1966)
    11. Volite se ljudi (1966– )
    12. Skupljaci perja / I Even Met Happy Gypsies (1967)
    13. Smoki (1967– )
    14. Arsenik i stare cipke (1967)
    15. Bokseri idu u raj (1967)
    16. Dim (1967)
    17. Parnicari (1967– )
    18. Kad budem mrtav i beo / When I Am Dead and Gone (1967)
    19. Nasa napast domaca (1967)
    20. Sunce tudjeg neba (1968)
    21. Stravinja (1968)
    22. Visnja na Tasmajdanu (1968)
    23. Kod Londona (1968– )
    24. Prevara iz ljubavi (1968)
    25. Veli Joze (1969)
    26. Muzikanti (1969– )
    27. Suvisni (1969)
    28. Podvala (1969)
    29. Farsa o Patlenu (1970)
    30. Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji / The Role of My Family in the Revolution (1971)
    31. Hronika palanckog groblja (1971– )
    32. Gradjani sela Luga (1972– )
    33. Sarajevski atentat (1972)
    34. Kamiondzije (1972– )
    35. Paja i Jare / Kamiondzije (1973)
    36. Zenidba nosaca Samuela (1973)
    37. Dubravka (1973)
    38. Kosava / The Wind (1974)
    39. Obesenjak (1974)
    40. Nasi ocevi (1974)
    41. Odbornici (1975– )
    42. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    43. Djavolje merdevine (1975– )
    44. Gresno dete (1976)
    45. Deca rastu nocu (1976)
    46. Osma ofanziva (1979– )
    47. Jegulje putuju u Sargasko more (1979)
    48. Corkan i Svabica (1980)
    49. 500 kada / Petsto kada (1981)
    50. Koze (1982– )
    51. Kante ili kese (1982)
    52. Odumiranje medjeda (1983)
    53. Sest dana juna (1985)
    54. Konak (1991)
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:45.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1