+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ena Kurtalic / Ena Kurtalić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ena Kurtalic / Ena Kurtalić

    IMDb



    Ena Kurtalić rođena 1989. godine u Zagrebu. Diplomirala glumu u klasi Senada Bašića na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu .

    Do sada je radila na predstavama: “Sjećanje kamena“ u režiji Marka Boldina,»Promjena (Hip hop mjuzikl)» u reziji Admira Crvcanina,“Pozajmljena sjećanja” u režiji Sanje Krsmanović- Tasić, “Jugopaćenici” u režiji Aleksandre Urošević, „Tabu shema“ u režiji Emira Kapetanovića ,kao i u mnogobrojnim studentskim predstavama. ..

    Zajedno sa Amilom Terzimehić je autorica predstave „Odette & Odile“ , koja je igrala na mnogobrojnim evropskim festivalima među kojima su : „Its festival“ u Amsterdamu (na kojem su osvojile 2.mjesto za najbolju predstavu) „Fusion festival“ Njemacka, „Skena Up“ Prishtina..

    Učestvovala je na master klasovima Nikole Ristanovskog u Ateljeu 212, kao i na radionicama Matthew Bournea, Anne Newell, Louis Fortiera, Iztoka Kovača, Željka Božića i mnogih drugih.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Slatko od dunja (2012)
    2. Lupus (2012)
    3. Price iza diskrecione linije (2012– )
    4. Narrow Passage (2013)
    5. Mama (2013)
    6. Moja! Moja! Moja sobica! (2013)
    7. Dragi bloze (2013– )
    8. Kriza (2013– )
    9. Patriot (2013– )
    10. Lud, zbunjen, normalan (2007– )

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:27.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1