+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.442
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.456 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Boris Isakovic / Boris Isaković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Boris Isakovic / Boris Isaković

    IMDb



    Boris Isaković je srpski pozorišni i filmski glumac. Rođen je 14. decembra 1966. godine u Novom Sadu. Završio je Akademiju umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Bore Draškovića.

    Bio je stalni član i prvak drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Od 2000. godine je samostalni umetnik, a od 2012. godine je direktor drame Srpskog narodnog pozorišta.

    Ostvario brojne uloge u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, ali igra i u gotovo svim pozorištima u Beogradu. Glumi i na filmu i televiziji.

    Bavi se pedagoškim radom. Profesor je glume na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

    Oprobao se i kao režiser. U Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 2009. godine režirao je predstavu „Lepotica Linejna“ po tekstu irskog pisca Martina Mekdone, u kojoj je i odigrao ulogu Pata Dulija.

    U junu 2010. godine, Boris Isaković je teško povređen u eksploziji bombe koja bu je bila podmetnuta pod automobil. Glumcu su se geleri zabili u noge i stomak, zbog čega je hitno operisan.

    U braku je sa glumicom Jasnom Đuričić.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    2. Vukovar, jedna prica (1994)
    3. Sve ce to narod pozlatiti (1995)
    4. Nasledje (1995)
    5. Noz (1999)
    6. Apsolutnih sto (2001)
    7. Zajednicko putovanje (2002)
    8. Dremano oko (2003)
    9. Najbolje godine (2003– )
    10. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    11. Memo (2004)
    12. M(j)esoviti brak (2003– )
    13. Ne skreci sa staze (2006)
    14. Klopka (2007)
    15. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    16. Uspavanka za decaka (2007)
    17. Nasa mala klinika (2007– )
    18. Mera za meru (2007)
    19. Ordinary People (2009)
    20. Jesen u mojoj ulici (2009)
    21. Hitna pomoc (2009)
    22. Beli, beli svet (2010)
    23. Sestre (2011)
    24. Kako su me ukrali Nemci (2011)
    25. The Runner (2011)
    26. Krugovi (2013)
    27. Odumiranje (2013)
    28. For Those Who Can Tell No Tales (2013)
    29. Folk (2012– )
    30. Jednaki (2014)
    31. Travelator (2014)
    32. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    33. The Sky Above Us (2015)
    34. Branio sam Mladu Bosnu (2015– )
    35. The Paradise Suite (2015)
    36. The Last Panthers (2015– )
    37. Tranzicija (2016)
    38. Dobra zena (2016)
    39. Svi severni gradovi (2016)
    40. Sumnjiva lica (2016– )
    41. Rekvijem za gospodju J (2017)
    42. Muskarci ne placu / Men Don't Cry (2017)
    43. Izgrednici (2017)
    Izmenjeno od: mir-lav; 19.01.2019 u 15:32.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1