+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Danijela Stajnfeld / Danijela Štajnfeld

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Danijela Stajnfeld / Danijela Štajnfeld

    IMDb



    Danijela Štajnfeld je srpska glumica. Glumila je u više domaćih filmova i pozorišnih predstava.

    Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2008. u klasi profesora Dragana Petrovića. Pored srpskog, tečno govori engleski, hebrejski i rusinski jezik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    2. Ivkova slava (2005)
    3. Decak koji je bio suvise nevin (2007)
    4. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    5. Vratice se rode (2007–2008)
    6. Ranjeni orao (2008– )
    7. Zauvijek mlad (2009– )
    8. Ranjeni orao (2009)
    9. Ono kao ljubav (2009– )
    10. Kad na vrbi rodi grozdje (2009– )
    11. Mesano meso (2011– )
    12. Praktican vodic kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem (2011)
    13. Beds Made & Sweaters On (2012)
    14. Joan (2013)
    15. Half & Half (2014)
    16. Birth Day (2015)
    17. Anya Karmanova: Euro Spy (2015– )
    18. Cash Only (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:24.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1