+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.451 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Igor Bencina / Igor Benčina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Igor Bencina / Igor Benčina

    IMDb



    Srpski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jelena (2004– )
    2. Karaula / The Border Post (2006)
    3. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    4. Mile vs. tranzicija (2003– )
    5. Sisanje (2010)
    6. Odeljenje (2014– )
    7. The Last Panthers (2015– )
    8. Soba smrti (2016)
    9. Nikog nema (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:15.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1