+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.449 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Bojan Zirovic / Bojan Žirović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Bojan Zirovic / Bojan Žirović

    IMDb



    Bojan Žirović (Zrenjanin, 26. januar 1971) je srpski glumac.

    Bojan Žirović je rođen u Zrenjaninu 26. januara 1971. godine. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Arsenija Jovanovića 1994. godine i od tada je stalni član Pozorišta Ateljea 212.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Velika mala matura (1991)
    2. Mi nismo andjeli (1992)
    3. Paket aranzman (1995)
    4. Otvorena vrata (1994– )
    5. Skola za zene (1996)
    6. Lepa sela lepo gore (1996)
    7. Filomena Marturano (1996)
    8. Kneginja iz Foli Berzera (1998)
    9. Crociati (2001)
    10. Lisice (2002– )
    11. Donau, Duna, Dunaj, Dunav, Dunarea (2003)
    12. Lift (2004– )
    13. Ava Justin Popovic (2007)
    14. Zelim(m)ir (2007– )
    15. Vratice se rode (2007–2008)
    16. Drvo, kamen, oblak (2008)
    17. Sveti Georgije ubiva azdahu (2009)
    18. Neki cudni ljudi (2008– )
    19. Zauvijek mlad (2009– )
    20. Ono kao ljubav (2009– )
    21. Montevideo, Bog te video! (2010)
    22. Nasa mala klinika (2007– )
    23. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    24. Miris kise na Balkanu (2010– )
    25. Albatros (2011)
    26. Cekaonica (2012)
    27. The Touch (2012)
    28. Ustanicka ulica (2012)
    29. Smrt coveka na Balkanu (2012)
    30. Ratovi (2013)
    31. Gde je Nadja? (2013)
    32. Vlakna (2013)
    33. Odeljenje (2014– )
    34. Neposlusni (2014)
    35. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    36. Izlaz u slucaju opasnosti (2014)
    37. Srpska stampa (2014– )
    38. Jednaki (2014)
    39. The Sky Above Us (2015)
    40. Bicemo prvaci sveta (2015)
    41. Zigosana (2015)
    42. Paradigm (2015)
    43. Otadzbina (2015)
    44. The Last Panthers (2015– )
    45. Smrdljiva bajka (2015)
    46. Panta Draskic cena casti (2015)
    47. Cizmasi (2015– )
    48. Glavom kroz zid (2016– )
    49. Prvaci sveta (2016– )
    50. Vere i zavere (2016– )
    51. Dnevnik masinovodje (2016)
    52. Dnevnik masinovodje (2016)
    53. Santa Maria della Salute (2016)
    54. Sumnjiva lica (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 31.05.2018 u 16:16.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1