+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Uros Tomic / Uroš Tomić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Uros Tomic / Uroš Tomić

    IMDb



    Uroš Tomić je mladi beogradski reditelj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tajna moje majke (2000)
    2. Kisobrani (2001)
    3. Gajba od 500 Weiferta (2002)
    4. Hodnik velikog hotela (2002)
    5. Mladici (2007)
    6. Poslednji kaskader (2012)
    7. Odeljenje (2014– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:05.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1