+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Lucija Serbedzija / Lucija Šerbedžija

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Lucija Serbedzija / Lucija Šerbedžija

    IMDb



    Lucija Šerbedžija (8. jun 1973, Zagreb, SR Hrvatska, SFRJ) je hrvatska glumica. Ćerka je glumca Radeta Šerbedžije.

    U braku je sa srpskim rediteljem Filipom Gajićem.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    2. Rastreseno gledanje kroz prozor / Distracted Viewing Trough a Window (1993)
    3. Rock 'n' roll (1994)
    4. Olovna pricest (1995)
    5. Felix (1997)
    6. The Saint (1997)
    7. Mondo Bobo (1997)
    8. Bogorodica / Madonna (1999)
    9. Nebo sateliti / Celestial Body (2000)
    10. F (2000)
    11. Polagana predaja (2001)
    12. Novo doba (2002– )
    13. 24 sata / 24 Hours (2002)
    14. Remake / Rimejk (2003)
    15. Infekcija / Infection (2003)
    16. Warchild (2006)
    17. Nafaka (2006)
    18. Hermano / Brat (2007)
    19. L... kot ljubezen / L... Like Love (2007)
    20. Luda kuca (2005– )
    21. Krupni otpad / Waste (2008)
    22. Hitna 94 (2008– )
    23. Neke druge price / Some Other Stories (2010)
    24. Sedamdeset i dva dana / 72 days / 72 dana (2010)
    25. Moj sin samo malo sporije hoda / My Son Only Walks a Little Slower (2013)
    26. Suti / Hush... (2013)
    27. Zagrebacke price vol. 3 / Zagrebacke price (2015)
    28. Sizif K. / Sisyphus K. (2015)
    29. Patrola na cesti (2016– )
    30. Orah (2016)
    31. Osloboduvanje na Skopje / The Liberation of Skopje (2016)
    32. Papar i sol (2016)
    33. Fuck Off I Love You (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:00.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:37.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1