+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Vanessa Radman / Vanessa Radman

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vanessa Radman / Vanessa Radman

    IMDb



    Vanessa Radman (Križevci, 1974.), hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Der Fahnder (1984–2005)
    2. Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996– )
    3. SK Kölsch (1999–2006)
    4. Ein Fall für zwei (1981– )
    5. SOKO Köln (2003– )
    6. Gegenüber (2007)
    7. Obicni ljudi (2006–2007)
    8. Absolution (2007)
    9. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    10. Zakon ljubavi (2008– )
    11. Die Liebe der Kinder (2009)
    12. Sesto culo (2009– )
    13. Max Schmeling (2010)
    14. Der letzte Bulle (2010– )
    15. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    16. Die Braut im Schnee (2012)
    17. Kleine Morde (2012)
    18. Sindjelici (2013– )
    19. SOKO Leipzig (2001– )
    20. Zora dubrovacka (2013– )
    21. Verbotene Liebe (1995– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:08.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1