+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.448 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Roman Majetic / Roman Majetić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Roman Majetic / Roman Majetić

    IMDb



    Hrvatski reditelj, vlasnik produkcijske kuće AVA, bivši novinar i urednik, koji se uglavnom bavio politikom. Odlazeći u Pariz, nije ni sanjao da će jednog dana postati kralj hrvatskih sapunica. No, u tvrtki Mimesis, koju je otvorio u francuskoj prijestolnici da bi se bavio odnosima s javnošću, upoznao je i nekoliko producenata filmova i visokobudžetnih televizijskih serijala pa kad se 2002. vratio u Zagreb, odlučio je s Tončijem Huljićem ponuditi projekt koji, kako kaže, televizija nije mogla odbiti.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Obicni ljudi (2006–2007)
    2. Zaustavi vreme (2008– )
    3. Urota (2007– )
    4. Zakon ljubavi (2008– )
    5. Ja, CheGuevara (2009– )
    6. Bitka za Vukovar (2011– )

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:37.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1