+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.403 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivan Livakovic / Ivan Livaković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivan Livakovic / Ivan Livaković

    IMDb



    Ivan Livaković spada u red najtalentiranijih mladih filmskih redatelja u Hrvatskoj. Prije režije na Akademiji dramske umjetnosti završio je Pravni fakultet. Sin je poznate filmske glumice Nade Gačešić-Livaković. Kao potencijalno ozbiljan filmski autor prepoznat je već sa svojim kratkim filmovima na Akademiji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dirty Little Bubbles (2009)
    2. Harakiri djeca (2010)
    3. Pink Express (2011)
    4. Svinjari (2015)
    5. Nemoj nikome reci (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:49.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1