+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Igor Stoimenov / Igor Stoimenov

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Igor Stoimenov / Igor Stoimenov

    IMDb



    Rođen 1971., Surdulica, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Crni Gruja (2003–2007)
    2. Ne skreci sa staze (2006)
    3. Fudbal, nogomet i jos po nesto (2007– )
    4. Partizanski film (2009)
    5. Robna kuca (2009– )
    6. Bijelo Dugme (2010)
    7. Jednaki (2014)
    8. Nemoj da zvocas! (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:00.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1