+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Meto Jovanovski / Meto Jovanovski

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Meto Jovanovski / Meto Jovanovski

    IMDb



    Meto Jovanovski, poznati makedonski glumac, rođen 17. siječnja 1946. Pančarevo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Makedonski del od pekolot (1971)
    2. Kolnati sme, Irina (1973)
    3. Smilevskiot kongres (1973)
    4. Kukla (1973)
    5. Najdolgiot pat (1976)
    6. Najdolgiot pat (1977– )
    7. Itar Pejo (1977– )
    8. Presuda (1977)
    9. Soslusuvanjeto na zeleznicarot (1977)
    10. Neli ti rekov (1977)
    11. Beliot sid (1978)
    12. Kurirot na Goce Delcev (1978– )
    13. Vreme, vodi (1980)
    14. Ucitelot (1980)
    15. Olovna brigada (1980)
    16. Crveniot konj (1981)
    17. Dorotej (1981)
    18. Ilinden (1982– )
    19. Venerijanska raja (1982)
    20. Tumba, tumba divina (1982)
    21. Polnokno sonce (1982)
    22. Nastojanje (1982)
    23. Javaci na vetrot (1982)
    24. Crveniot konj (1983– )
    25. Memed My Hawk (1984)
    26. Opasni trag (1984)
    27. Neli ti rekov (1984)
    28. Komedijanti (1984– )
    29. Kratka sredba (1984)
    30. Divo meso (1984)
    31. Od zad grb (1985)
    32. Trgovecot od Solun (1985)
    33. Srecna nova '49 (1986)
    34. Sonce na dlanka (1986– )
    35. Waitapu (1987)
    36. Rezervisti (1987)
    37. Na putu za Katangu (1987)
    38. Hi-Fi (1987)
    39. Za sada bez dobrog naslova (1988)
    40. Kuca pored pruge (1988)
    41. Trst via Skopje (1987– )
    42. Stanica obicnih vozova (1990)
    43. Opstanok (1990– )
    44. Tetoviranje (1991)
    45. Zaminuvanje od Paskvelija (1992)
    46. Jevreji dolaze (1992)
    47. Makedonska saga (1993)
    48. Before the Rain (1994)
    49. Angeli na otpad (1995)
    50. Necista krv (1996)
    51. Felix (1997)
    52. Strsljen (1998)
    53. Livada (1998)
    54. Golemata voda (2004)
    55. Etjet e Kosovës (2006)
    56. Tajnata kniga (2006)
    57. Normal (2009)
    58. Selo gori... i tako (2009)
    59. Mission London (2010)
    60. Kao rani mraz / An Early Frost (2010)
    61. Krajot na svetot (2010)
    62. Ostavljeni (2010)
    63. Beli, beli svet (2010)
    64. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    65. Kad svane dan (2012)
    66. Treto poluvreme (2012)
    67. Cefurji raus! (2013)
    68. Sadilishteto (2014)
    69. Deca na sonceto (2014)
    70. Index Zero (2014)
    71. Enklava (2015)
    72. Golden Five (2016)
    73. The Last Church Bells (2017)
    74. Nemanjici-radjanje kraljevine (2018– )
    75. Mocking Of Christ (2018)
    Izmenjeno od: dimic; 27.03.2019 u 22:50.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1