+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.445 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dragan Lakovic / Dragan Laković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dragan Lakovic / Dragan Laković

    IMDb



    Dragan Laković (Skoplje, 28. mart 1929 — Beograd, 31. maj 1990) je bio srpski glumac i pevač dečjih pesama. Igrao je u brojnim filmovima, televizijskim serijama i emisijama za decu. Najpoznatija dečja emisija koju je vodio bila je „Deco, pevajte sa nama“, u kojoj je učestvovao i hor „Kolibri“. Pesme koje je snimio sakupljene su i izdate na kompilacijama, tako da uz njih odrastaju i današnja deca.

    Njegov brat blizanac bio je glumac Predrag Laković.

    Preminuo je iznenada u svom stanu od infarkta spremajući se za predstavu koju je trebalo da igra tog dana.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tri koraka u prazno (1958)
    2. Pogon B (1958)
    3. Campo Mamula (1959)
    4. Kapetan Lesi (1960)
    5. Bolje je umeti (1960)
    6. Muzej vostanih figura (1962– )
    7. Banket u Sarengradu (1963)
    8. Na slovo, na slovo (1963– )
    9. Put oko sveta (1964)
    10. Hiljadu zasto? (1965– )
    11. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    12. Zeugin aus der Hölle (1966)
    13. Kommissar X - Jagd auf Unbekannt (1966)
    14. Zabavlja vas Mija Aleksic (1967– )
    15. Ofelija (1967– )
    16. Krug dvojkom (1967– )
    17. Parnicari (1967– )
    18. Dezurna ulica (1967– )
    19. Ni crno ni belo (1967– )
    20. Martin Krpan s vrha (1968)
    21. Sirota Marija (1968)
    22. Prvoklasni haos (1968– )
    23. Nase priredbe (1968– )
    24. Muzikanti (1969– )
    25. Karusel (1969)
    26. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    27. Milorade, kam bek (1970)
    28. Levaci (1970– )
    29. Diplomci (1971– )
    30. Nesalomivi (1971)
    31. Na slovo, na slovo (1971- )
    32. Cucuk Stana (1972)
    33. Majstori (1972– )
    34. Glumac je, glumac (1972– )
    35. Kamiondzije (1972– )
    36. Nase priredbe (1973– )
    37. Policajci (1973)
    38. Povratak lopova (1975)
    39. Na putu izdaje (1976– )
    40. Profesionalci (1977– )
    41. Mala terca (1978)
    42. Sedam plus sedam (1978– )
    43. Vruc vetar (1980– )
    44. Samo za dvoje (1980)
    45. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    46. Nasi pesnici (1981– )
    47. Vojnici (1980– )
    48. Laf u srcu (1981)
    49. Istorija bracnog loma u tri toma (1981)
    50. Bila jednom ljubav jedna (1981)
    51. Podvizi druzine 'Pet petlica' (1982– )
    52. Jack Holborn (1982– )
    53. Sta se zgodi kad se ljubav rodi (1984)
    54. Jaguarov skok (1984)
    55. Sedefna ruza (1984– )
    56. Nesrecna Kafina (1984)
    57. Moljac (1984)
    58. Cao inspektore (1985)
    59. Ericijada (1985– )
    60. Sivi dom (1984– )
    61. Neozbiljni Branislav Nusic (1986)
    62. Deco, pevajte sa nama (1987– )
    63. Vuk Karadzic (1987– )
    64. Rodjaci iz Lazina (1989– )
    65. Zaboravljeni (1991– )



    Pozorišne predstave:
    Izmenjeno od: majajevtic; 09.12.2018 u 23:46.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1