+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.445 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Srboljub Milin / Srboljub Milin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Srboljub Milin / Srboljub Milin

    IMDb



    Srboljub „Srba“ Milin (Šabac, 3. avgust 1941 — Beograd, 2. decembar 2015) bio je srpski filmski i televizijski glumac. Takođe se aktivno bavio sinhronizovanjem crtanih filmova u studijima Prizor, Laudvorks i Mobi.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sova (1965)
    2. Covek i sesir (1965)
    3. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    4. Kafanica na uglu (1967)
    5. Buducnost sveta (1967)
    6. TV Bukvar (1968– )
    7. Nase priredbe (1968– )
    8. Saculatac (1968– )
    9. Muzikanti (1969– )
    10. Tanja (1969)
    11. Sluzavka (1969)
    12. Engleski onakav kakav se govori (1970)
    13. Dan koji treba da ostane u lepoj uspomeni (1970)
    14. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    15. Diplomci (1971– )
    16. Nase priredbe (1973– )
    17. Dimitrije Tucovic (1973– )
    18. Otpisani (1974– )
    19. Ljubavno pismo (1983)
    20. Supermarket (1984– )
    21. Crvena baraka (1985)
    22. Vuk Karadzic (1987– )
    23. Mister Dolar (1989)
    24. Goli zivot (1994– )
    25. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    26. Snovi od sper-ploce (1995– )
    27. Srecni ljudi (1993– )
    28. Gore dole (1996–1997)
    29. Istorija moje bolesti (2000)
    30. Zivi mrtvaci (2000)
    31. Drzava mrtvih (2002)
    32. Glad (2002)
    33. Karadjordje i pozoriste (2004– )
    34. Sinovci (2006)
    35. Fade to Black (2006)
    36. Zelim(m)ir (2007– )
    37. Zivot i smrt porno bande (2009)
    38. Gorki plodovi (2008– )
    39. Dobro jutro i dovidjenja (2009)
    40. Kuku, Vasa (2010– )
    41. Sesto culo (2009– )
    42. Stevan M. Zivkovic (2010)
    43. Naslednik (2012)
    44. Grandfather (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:32.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:00.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1