+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.451 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Milos Samolov / Miloš Samolov

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milos Samolov / Miloš Samolov

    IMDb



    Miloš Samolov (Beograd, 31. mart 1974) srpski je pozorišni i filmski glumac.

    Rođen je 31. marta 1974. godine u Beogradu. Nakon osnovne škole upisuje Petu beogradsku gimnaziju i tu se javlja ljubav prema glumi. Svoje prve profesionalne korake ostvario je u pozorištu Dadov. S obzirom da se u glumačkim vodama snašao jako dobro, Miloš upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu. Diplomirao je 1997. godine u klasi glumice Mire Banjac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mala nocna muzika (2002)
    2. Mile vs. tranzicija (2003– )
    3. Jagoda u supermarketu (2003)
    4. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    5. Lift (2004– )
    6. Flert (2005)
    7. Sedam i po (2006)
    8. Ne skreci sa staze (2006)
    9. Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)
    10. Crni Gruja (2003–2007)
    11. M(j)esoviti brak (2003– )
    12. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    13. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    14. Zaustavi vreme (2008– )
    15. Nasa mala klinika (2007– )
    16. Citulja za Eskobara (2008)
    17. The Belgrade Phantom (2009)
    18. Cekaj me, ja sigurno necu doci (2009)
    19. Sva ta ravnica (2009– )
    20. Kuku, Vasa (2010– )
    21. Parada (2011)
    22. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    23. Zalet (2012)
    24. Crna Zorica (2012)
    25. Smrt coveka na Balkanu (2012)
    26. Mamaros (2013)
    27. Nadrealna televizija (2012– )
    28. Otvorena vrata 2 (2013– )
    29. Atomski zdesna (2014)
    30. Folk (2012– )
    31. Jednaki (2014)
    32. Dundo Maroje (2014)
    33. Jagodici (2012– )
    34. Ko je kod Koje (2015)
    35. The Last Panthers (2015– )
    36. Smrdljiva bajka (2015)
    37. Cizmasi (2015– )
    38. Vere i zavere (2016– )
    39. Jesen samuraja / The Samurai in Autumn (2016)
    40. Stado (2016)
    41. Nemoj da zvocas! (2016– )
    42. Sumnjiva lica (2016– )
    43. Komsije (2015– )
    44. Mamurluci (2017– )
    45. Cetiri Ruze (2017)
    46. Nigde (2017)
    47. Senke nad Balkanom (2017– )
    48. Bacin salas (2018)
    Izmenjeno od: majajevtic; 16.12.2018 u 23:21.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1