+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.612
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.956
    Pohvaljen 45.579 puta u 9.443 postova
    Moć reputacije
    1284

    Michael Piccirilli / Majkl Pikirili

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michael Piccirilli / Majkl Pikirili

    IMDb



    Michael Piccirilli, 10. lipnja 1971. Australija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Love Bytes (2004– )
    2. Floodhouse (2004)
    3. Trapped (2005)
    4. Blue Water High (2005– )
    5. Home and Away (1988– )
    6. Imaginary Friend (2006)
    7. La même nuit (2007)
    8. McLeod's Daughters (2001– )
    9. Devil's Gateway (2007)
    10. Gabriel (2007)
    11. Almost (2007)
    12. Na lepom plavom Dunavu (2008)
    13. 90210 (2008–2013)
    14. The Gates of Hell (2008)
    15. Na lepom plavom Dunavu (2009– )
    16. Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized (2009)
    17. Obselidia (2010)
    18. Feeding Baudelaire (2010)
    19. The Neighbors (2012–2014)
    20. After We Rest (2014)
    21. Of Dust and Bones (2016)
    22. The Chauffeur (2016)
    23. Perfection (2016)
    24. Prescient (2015)
    25. The League of Legend Keepers: Shadows (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:33.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1