+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Andrej Dojkic / Andrej Dojkić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Andrej Dojkic / Andrej Dojkić

    IMDb



    Andrej Dojkić (Osijek, 26. srpnja 1980.) hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Završio je Akademiju dramske umjetnosti i Ekonomski fakultet u Zagrebu. Njegova prva uloga prije upisa na Akademiju dramske umjetnosti bila je u TV-seriji Zabranjena ljubav, a zatim 2007. u dramskoj TV-seriji Dobre namjere. Od 2008. radi na brojnim kazališnim predstavama u Hrvatskoj. Njegove značajnije filmske uloge su: Leone Glembay u režiji Željka Senečića (Miroslav Krleža: Gospoda Glembajevi) i Anton Kikaš u režiji Jakova Sedlara (”Nisam se bojao umrijeti” u naslovnoj ulozi s Armandom Assanteom i pripovjedačem Derekom Jacobijem). Rektorovu nagradu je dobio 2007. godine za ulogu Orfeja u predstavi Euridice na Dubrovačkim ljetnim igrama.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    2. Dobre namjere (2007–2008)
    3. Korak po korak (2011)
    4. Larin izbor (2011– )
    5. Kosac (2014)
    6. Mjesto zlocina (2014– )
    7. Glembajevi (2014)
    8. Novine (2016– )
    9. Wasn't Afraid to Die (2016)
    10. The Egg (2016)
    11. Renegades (2017)
    12. Za ona dobra stara vremena (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:03.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1