+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivo Vrbanic / Ivo Vrbanić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivo Vrbanic / Ivo Vrbanić

    IMDb



    Ivo Vrbanić, 7. srpnja 1916., Zagreb, Hrvatska. Preminuo 1981. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Romeo i Julija (1958)
    2. Sagrenska koza (1960)
    3. Pravda i krivda (1962)
    4. Kugina kuca (1963)
    5. I opet twist (1964)
    6. Guske koje nisu spasle Rim (1969)
    7. Mejasi (1970– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:58.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1