+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.442
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.458 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Stipe Delic / Stipe Delić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stipe Delic / Stipe Delić

    IMDb



    Stipe Delić (Makarska, 23. lipnja 1925. – Zagreb, 1. travnja 1999.) je bio hrvatski filmski redatelj. Delićev film iz 1973. Sutjeska ušao je u konkurenciju za nagradu na 8. Moskovski međunarodni filmski festival gdje je osvojio posebnu nagradu.. U filmskoj umjetnosti bio je aktivan od 1955. do 1982. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nase slobodno vrijeme (1960)
    2. Sutjeska (1973)
    3. Marija (1977– )
    4. Roko i Cicibela (1978)
    5. Trojanski konj (1982)
    6. Nepokoreni grad (1981– )

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1