+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.368
    Pohvaljen 43.346 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Zoran Margetic / Zoran Margetić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zoran Margetic / Zoran Margetić

    IMDb



    Rođen 21.9.1965. u Zagrebu. Diplomirao filmsku i tv režiju na Akademiji Dramske Umjetnosti u Zagrebu (1990). Rektorovom nagradom Sveučilišta nagrađeni su mu kratki igrani film "Sretan rođendan" (1987.) i diplomski dokumentarani film "Dobro došli" (1989).
    Jedan je od osnivača i prvi glavni urednik ”OTV”-a (1988). Radi kao asistent i pomoćnik režije na stranim koprodukcijama (1990 – 1994).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Simplon Express (1989)
    2. Liber vivus (1991)
    3. Briljanteen (1994– )
    4. Obiteljska stvar (1998– )
    5. Sanja (2004–2006)
    6. Bumerang (2005–2006)
    7. Kod Ane (2007)
    8. 100% (2008)
    9. Dobro dosli u Dubrovnik (2009)
    10. Mamutica (2008– )
    11. 8. kat (2010)
    12. Novigrad/Cittanova (2013)
    13. Vecer na 8. katu (2013– )
    14. BezVeze (2015– )
    15. HRM25 (2016)
    16. Kako je obranjena Hrvatska (2016)
    17. Cista ljubav (2017–2018)
    18. Na granici (2018–2019)
    19. Drugo ime ljubavi (2019– )
    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:40.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1