+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Oliver Tomic / Oliver Tomić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Oliver Tomic / Oliver Tomić

    IMDb



    U svet TV junaka Oliver Tomić ušao je „S vanglom kroz svet”, serijom za decu u kojoj je igrao dečaka Nebojšu. Potom je bio šegrt moleru Gidri Bojaniću u seriji „Majstori”, nanizalo se još serija, dečak je odrastao i nestao sa TV ekrana, svojom voljom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Samci 2 (1969– )
    2. S vanglom u svet (1971– )
    3. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    4. Jedan ujak Hojan (1972)
    5. Majstori (1972– )
    6. Crvena basta (1973)
    7. Veliki pronalazac (1973– )
    8. Usijane glave (1977– )
    9. Nasi pesnici (1981– )

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 16:01.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1