+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.405 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Lela Margitic / Lela Margitić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lela Margitic / Lela Margitić

    IMDb



    Lela Margitić (Krasica, 28. srpnja 1941.), hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sluzbeni polozaj (1964)
    2. Osuda inz. Meglara (1965)
    3. Maratonci (1968– )
    4. Djeca iz susjedstva (1968)
    5. Stanica tel (1970)
    6. Vrijeme ratno i poratno (1975– )
    7. Reakcionari (1975)
    8. Samac (1976)
    9. Ljubica (1978)
    10. Usvojenje (1978)
    11. Godisnja doba Zeljke, Visnje i Branke (1979)
    12. Usporeno kretanje (1979)
    13. Daj sto das (1979)
    14. Prizori iz obiteljskog zivota (1979– )
    15. Punom parom (1978– )
    16. Vlakom prema jugu (1981)
    17. Nepokoreni grad (1981– )
    18. Medeni mjesec (1983)
    19. Gabrijel (1984– )
    20. Inspektor Vinko (1984– )
    21. Heda Gabler (1985)
    22. Ptice nebeske (1989– )
    23. Luka (1992)
    24. Obiteljska stvar (1998– )
    25. Stilske vjezbe (2001)
    26. Novo doba (2002– )
    27. Ispod crte (2003)
    28. Kad zvoni? (2005– )
    29. Obicni ljudi (2006–2007)
    30. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    31. Zakon ljubavi (2008– )
    32. Mamutica (2008– )
    33. Nedjeljom ujutro, subotom navecer (2012– )
    34. Mala prasica radi svinjarije (2013)
    35. Stipe u gostima (2008– )
    36. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    37. S one strane (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1