+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Maja Noveljic-Romcevic / Maja Noveljić-Romčević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Maja Noveljic-Romcevic / Maja Noveljić-Romčević

    IMDb



    Maja Noveljić Romčević (Podgorica, 6. maj 1966) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

    Maja je prijemni ispit položila u Sarajevu ali je zbog rata glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Igrala je u hrvatskoj telenoveli Ljubav u zaleđu (2005—2006) i postala poznata kao prva srpska glumica koja je igrala u hrvatskoj telenoveli. Iako je ostvarila više uloga na televiziji i u pozorištu najveću popularnost je stekla u televizijskim serijama Ljubav i mržnja (2007—2008) i Žene sa Dedinja (2011—2013).

    Njen suprug Nebojša Romčević je scenarista.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Elektra (1993)
    2. Rodjeni sjutra (1997)
    3. Metla bez drske 2 (2001– )
    4. Paradoks (2004)
    5. Ljubav u zaledju (2005– )
    6. Stizu dolari (2004– )
    7. Ljubav i mrznja (2007– )
    8. Mesano meso (2011– )
    9. Mitici -DNK (Da nije komsijin?) (2014)
    10. Zene sa Dedinja (2011–2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:05.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1