+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.444 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ratko Saric / Ratko Sarić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Ratko Saric / Ratko Sarić

    IMDb



    Ratko Sarić je bio pozorišni, filmski i televizijski glumac, najpoznatiji po ulozi Deda Pauna. Rođen je 1. marta 1916. a umro 11. januara 1991.

    Tokom svoje bogate glumačke karijere igrao je: Kalču, Maneta, Čebutkina, Tošeka, Finlija, Jovanču, Jerotija, Sretu Numeru, Ujka Vasu, Kaplar Ljubu, Vuka Bubala, Stanka Veselicu, Bokčila, Kozlovića, Vudrigu, Jone Gudmana...

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Major Bauk (1951)
    2. Njen prvi caj (1966)
    3. Volite se ljudi (1966– )
    4. Smoki (1967– )
    5. Dezurna ulica (1967– )
    6. Optimisticka tragedija (1967)
    7. Euridika (1967)
    8. Samci (1968– )
    9. Parnicari (1967– )
    10. Gorski car (1968– )
    11. Bekstvo (1968)
    12. Kod Londona (1968– )
    13. Prijateljstvo, zanat najstariji (1968)
    14. Kaputi (1968)
    15. Baksuz (1968– )
    16. Samci 2 (1969– )
    17. Radjanje radnog naroda (1969– )
    18. Muzikanti (1969– )
    19. Podvala (1969)
    20. Na dan pozara (1969)
    21. Leci na rudu (1969)
    22. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    23. Udovistvo gospodje Holrojd (1970)
    24. Srbija na Istoku (1970)
    25. Milorade, kam bek (1970)
    26. Diplomci (1971– )
    27. Hronika palanckog groblja (1971– )
    28. Gradjani sela Luga (1972– )
    29. Majstori (1972– )
    30. Kosava (1974)
    31. Molim, nasmesite se (1974)
    32. Djavolje merdevine (1975– )
    33. Zivot je lep (1975– )
    34. Ignjatovic protiv Gebelsa (1975)
    35. Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo (1976)
    36. Dzangrizalo (1976)
    37. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    38. Povratak otpisanih (1976– )
    39. Velika potraga (1980)
    40. Slom (1979– )
    41. Samo za dvoje (1980)
    42. Poslednja voznja (1980)
    43. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    44. Price iz radionice (1981– )
    45. Doktorka na selu (1982– )
    46. Price preko pune linije (1981– )
    47. Tombola (1985)
    48. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    49. Medved 007 (1986)
    50. Hajde da se volimo (1987)
    51. Sazvezdje belog duda (1989– )
    52. Balkan ekspres 2 (1989)
    53. Balkan ekspres 2 (1989– )
    54. Sekula se opet zeni (1991)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:28.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1