+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.388 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Hana Jovcic / Hana Jovčić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Hana Jovcic / Hana Jovčić

    IMDb



    Hana Jovčić (rođena 13. avgusta 1975. u Beogradu) diplomirala je Betovenovim violinskim koncertom 1994. i nagrađena nagradom Najboljeg diplomca. Završila je gimnaziju i nižu i srednju muzičku školu Mokranjac u Beogradu. Njen otac Zvonimir je pomoćni reditelj, a majka Sonja Jauković je glumica.

    Kao violinista nastupala u Šidu i Beogradu (Kolarčev uiverzitet – takmičenje Orfej, Etnografski muzej, Kulturni centar). Tečno govori engleski i ruski, a služi se i francuskim.

    Jovčić je 1994. upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, odsek gluma, u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Na lični zahtev treću i četvrtu godinu završila i diplomirala u klasi profesora Predraga Bajčetića. Glumački nastupa od 1996, a član Narodnog pozorišta postaje maja 2001. godine. Zlatni prsten za najbolju mladu glumicu dobila je na Festivalu Ljubiša Jovanović u Šapcu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Gore dole (1996–1997)
    2. Bure baruta (1998)
    3. Desanka (1999– )
    4. Dorcol-Menhetn (2000)
    5. Susret (2001)
    6. Lisice (2002– )
    7. Ranjeni orao (2008– )
    8. Ranjeni orao (2009)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:29.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1