+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Radmila Tomovic / Radmila Tomović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Radmila Tomovic / Radmila Tomović

    IMDb



    Radmila Tomović (Novi Sad, 14. maj 1971) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

    Radmila Tomović je rođena u Novom Sadu 14. maja 1971. godine. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Stalni je član Ateljea 212 od 2001. godine.

    Popularnost je stekla ulogom Nade u televizijskoj seriji Lisice iz 2002. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Gore dole (1996–1997)
    2. Judgement of the Axe (1998)
    3. Crveno, zuto, zeleno... kreni (1998– )
    4. Ostrica brijaca (2000)
    5. Fazoni i Fore 2 (2002–2006)
    6. T.T. Sindrom (2002)
    7. Kordon (2002)
    8. Lisice (2002– )
    9. Prica o Dzipsiju Trolmanu (2006)
    10. Stizu dolari (2004– )
    11. Sutra ujutru (2006)
    12. Bela ladja (2006– )
    13. Carlston za Ognjenku (2008)
    14. Vratice se rode (2007–2008)
    15. Nasa mala klinika (2007– )
    16. Link: Personal Diary of a Work of Art (2009)
    17. Miris kise na Balkanu (2010– )
    18. Sto te nema (2011)
    19. Corba od kanarinca (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:18.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1