+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Paulina Manov / Paulina Manov

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Paulina Manov / Paulina Manov

    IMDb



    Paulina Manov (20. jun 1975, Beograd, Srbija, Jugoslavija) je srpska glumica.

    Paulina je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1999. u klasi profesora Milenka Maričića.

    Završila srednju muzičku školu, svirala obou.

    Uloge u pozorištu: „Čekajući Godoa“, „Trg heroja“ i „Silvija“ u Ateljeu 212, „Supermarket“, „Paviljoni“, „Leons i Lena“ u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, „Zver na mesecu“, „Gospodin Foka“, „Razneseni“, „Nakaze“ u Beogradskom dramskom pozorištu, „Osvrni se u gnevu“ u Narodnom pozorištu. U pripremi - „Mo Mo“ u pozorištu „Duško Radović“.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kir Janja (1998)
    2. Nikoljdan 1901. godine (1998)
    3. Apsolutnih sto (2001)
    4. Boomerang (2001)
    5. Silvija (2002)
    6. Glad (2002)
    7. Lift (2004– )
    8. Majmunoljupci (2004– )
    9. Fade to Black (2006)
    10. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    11. Zver na mesecu (2008)
    12. Kuku, Vasa (2010– )
    13. Samo veceras (2011– )
    14. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    15. The Sky Above Us (2015)
    16. Corba od kanarinca (2016)

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 19.11.2018 u 18:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1