+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Danijela 'Nela' Mihajlovic / Danijela 'Nela' Mihajlović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Danijela 'Nela' Mihajlovic / Danijela 'Nela' Mihajlović

    IMDb



    Danijela Mihajlović – Nela (Valjevo, 16. oktobar 1969) je srpska glumica.

    Danijela je rođena u Valjevu, gde je i završila osnovnu i Srednju medicinsku školu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, 1994. Prvu ulogu je ostvarila u Narodnom pozorištu u Beogradu u predstavi „Katarina u Šekspirovoj Ukroćenoj goropadi“, koja je izvedena više od 100 puta. Kao stipedista je igrala od 1993, a stalni član je postala 1994. godine. Igra i u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i Ateljeu 212. Zapažene uloge ostvarla je i u televizijskim serijama Stižu dolari i Selo gori a baba se češlja.

    Udata je za kompozitora Vladimira Petričevića, brata glumice Suzane Petričević.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Namestena soba (1993)
    2. Svirac (1998)
    3. Raskrsce (1998)
    4. Golubovica apoteka (1999)
    5. Klasa 2002 (2002)
    6. Majstor (2002)
    7. Ilka (2003)
    8. Mali svet (2003)
    9. Kazneni prostor (2002– )
    10. Disi duboko (2004)
    11. Skela (2004)
    12. Sarene kaze (2004– )
    13. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    14. Stizu dolari (2004– )
    15. Stvar srca (2006)
    16. Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)
    17. Crni Gruja (2003–2007)
    18. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    19. Ranjeni orao (2008– )
    20. Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi (2009)
    21. Ranjeni orao (2009)
    22. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    23. Nepobedivo srce (2011– )
    24. Led (2012)
    25. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    26. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    27. Ravna Gora (2013– )
    28. Jednaki (2014)
    29. Budva na pjenu od mora (2012– )
    30. Nemoj da zvocas! (2016– )
    31. Santa Maria della Salute (2016)
    32. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    33. Zona Zamfirova-drugi deo / Zona Zamfirova 2 / Vrati se Zone (2017)
    34. Santa Maria della Salute (2017– )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:23.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:15.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1