+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Alma Prica / Alma Prica

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Alma Prica / Alma Prica

    IMDb



    Alma Prica (Zagreb, 17. rujna 1962.) hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica. Kćer je hrvatskog književnika Čede Price Plitvičkog.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pijanist (1983)
    2. Zadarski memento (1984)
    3. Hrvatski narodni preporod (1985– )
    4. Sest dana juna (1985)
    5. Ekran snezi (1985)
    6. Svila Skare (1987)
    7. Il generale (1987)
    8. Predvecerje puno skepse (1988)
    9. Zivot sa stricem (1988)
    10. Povratak Katarine Kozul (1989)
    11. Adagio (1989)
    12. Razbijena vaza (1990)
    13. Dracula: The Series (1990– )
    14. Moj brat Aleksa (1991)
    15. Krhotine (1991)
    16. Aleksa Santic (1990– )
    17. Slavlje Bozicne Noci (1992)
    18. Sestre (1992)
    19. Roktanje intelektulanih krmaca ili Europa danas (1993)
    20. Kontesa Dora (1993)
    21. Between Zaghlul and Zaharias (1994)
    22. Tales of Mystery and Imagination (1995– )
    23. Sedma kronika (1996)
    24. Treca zena (1997)
    25. Puska za uspavljivanje (1997)
    26. Srce nije u modi (2000)
    27. Alma Mahler (2001)
    28. Novo doba (2002– )
    29. Svjedoci (2003)
    30. Kako los son (2003)
    31. Kad zvoni? (2005– )
    32. Zutokljunac (2005– )
    33. Halimin put (2012)
    34. Pragovi (2013)
    35. Ponts de Sarajevo (2014)
    36. Ministarstvo ljubavi (2016)
    37. Der Kroatien Krimi (2016– )
    38. Scarlet (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 21.02.2017 u 14:05.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1