+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.443
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.485 puta u 9.268 postova
    Moć reputacije
    1266

    Csilla Barath-Bastaic / Csilla Barath Bastaić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Csilla Barath-Bastaic / Csilla Barath Bastaić

    IMDb



    Csilla Barath Bastaić (Zagreb, 30. kolovoza 1981.) hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica.

    Csilla je rođena u Zagrebu. Po ocu je mađarskog podrijetla. Interes za glumu je oduvijek pokazivala. Nakon Klasične gimnazije u kojoj je bila članice dramske grupe odlučuje upisati glumačku akademiju, te 2005. godine diplomira na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Nakon par voditeljskih uloga, hrvatskoj publici se predstavlja kao studentica Marina u prvoj hrvatskoj telenoveli "Villa Maria". Nakon završetka snimanja "Vile", dobila je sporednu ulogu tračerske recepcionistice Željke Bajs u humorističnoj seriji "Bumerang". Paralelno sa pojavljivanjem na televiziji radi i na brojim kazališnim produkcijama diljem zemlje. Snimila je brojne kratke filmove te nekolicinu dugometražnih.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ispod crte (2003)
    2. La Femme Musketeer (2004– )
    3. Villa Maria (2004– )
    4. Bumerang (2005–2006)
    5. Kes klinika (2008)
    6. Zapamtite Vukovar (2008)
    7. Zakon! (2008– )
    8. Moja 3 zida (2009– )
    9. Kino Lika (2009)
    10. Muhe idu na slatko (2009)
    11. Mamutica (2008– )
    12. Dolina sunca (2009–2010)
    13. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    14. 7 seX 7 (2011)
    15. jedan (2011)
    16. Loza (2011– )
    17. Sonja i bik (2012)
    18. Ivo (2012)
    19. Pocivali u miru (2013– )
    20. Nije sve u lovi (2013)
    21. Djeca jeseni (2013)
    22. Mjesto zlocina (2014– )
    23. Kud puklo da puklo (2014– )
    24. AB Negative (2015)
    25. Zbog tebe (2016)
    26. Dead End: At the End We Die (2015– )
    27. Transmania (2016)
    28. Ko te sisa (2016)
    29. Papar i sol (2016)
    30. Winnetou & Old Shatterhand (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 01.01.2018 u 19:56.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1