+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    7.103
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    2.703
    Pohvaljen 19.938 puta u 5.195 postova
    Moć reputacije
    717

    María Baxa / Marija Baksa

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    María Baxa / Marija Baksa

    IMDb



    Marija Baksa (Osijek, 13. april 1946 - ) je italijanska glumica rodom iz bivše Jugoslavije koja je 1970-ih stekla popularnost nastupajući u eksploatacijskim B-filmovima i erotskim komedijama. 1980-ih je nastupila i u nekim zapaženim jugoslavenskim filmovima kao što su Kiklop i Davitelj protiv davitelja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Bokseri idu u raj (1967)
    2. Mlad i zdrav kao ruza (1971)
    3. Le belve (1971)
    4. The Valachi Papers (1972)
    5. Boccaccio (1972)
    6. Il terrore con gli occhi storti (1972)
    7. Torino nera (1972)
    8. Il prode Anselmo e il suo scudiero (1972)
    9. Obraz uz obraz (1972– )
    10. Un amore così fragile, così violento (1973)
    11. Spogliamoci così, senza pudor... (1976)
    12. Per amore di Poppea (1977)
    13. Candido erotico (1978)
    14. Incontri molto... ravvicinati del quarto tipo (1978)
    15. Il commissario Verrazzano (1978)
    16. Gegè Bellavita (1978)
    17. Gardenia, il giustiziere della mala (1979)
    18. Belli e brutti ridono tutti (1979)
    19. Kiklop (1982)
    20. Kiklop (1983– )
    21. Davitelj protiv davitelja (1984)
    22. Russicum - I giorni del diavolo (1988)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2017 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1