+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    7.103
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    2.703
    Pohvaljen 19.938 puta u 5.195 postova
    Moć reputacije
    717

    Isidora Minic / Isidora Minić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Isidora Minic / Isidora Minić

    IMDb



    Isidora Minić (Beograd, 5. juna 1973) je srpska filmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Ćerka je glumice Nede Spasojević i slikara Baneta Minića.

    Isidora Minić je rođena u Beogradu 5. juna 1973. godine, od oca Branimira Minića i majke Nede Spasojević.

    Isidora je završila osnovnu i srednju školu u Beogradu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Pozorišta Atelje 212 od 1998. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Skola za zene (1996)
    2. Nasa engleskinja (1997)
    3. Lajanje na zvezde (1998)
    4. Tockovi (1998)
    5. Metla bez drske 2 (2001– )
    6. Rodoslov jednog Valcera (2002)
    7. Zivot je mars (2003)
    8. Kazneni prostor (2002– )
    9. Pljacka Treceg rajha (2004)
    10. Smesne i druge price (2004– )
    11. Crni Gruja (2003–2007)
    12. Balkanska braca (2005)
    13. Potera za Srec(k)om (2005)
    14. Lele, bato (2005)
    15. Idealne veze (2005– )
    16. Hristos voskrese (2007)
    17. Pozoriste u kuci (2007– )
    18. Premijer (2007– )
    19. Smrtonosna motoristika (2007)
    20. Nasa mala klinika (2007– )
    21. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    22. Grandpa Kovacs (2011)
    23. Otvorena vrata 2 (2013– )
    24. Sumnjiva lica (2016– )




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2017 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1