+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    8.632
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    3.268
    Pohvaljen 26.768 puta u 6.615 postova
    Moć reputacije
    870

    Marko Sopic / Marko Sopić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Marko Sopic / Marko Sopić

    IMDb



    Marko Sopić rođen je 3. travnja 1977. godine u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Karnevolucija (1997)
    2. Za ljubav je potrebno (1998)
    3. Natalija (1998– )
    4. Proputovanje (1999)
    5. Virus (2001)
    6. Kazneni prostor (2002– )
    7. Majstori (2006)
    8. From Siam to Killing Fields (2007)
    9. Zene sa Dedinja (2011–2015)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2017 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1