+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Zdenko Jelcic / Zdenko Jelčić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zdenko Jelcic / Zdenko Jelčić

    IMDb



    Zdenko Jelčić (Čapljina, 8. kolovoza 1946.), hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac i književnik rođen u Bosni i Hercegovini.

    Studirao je i diplomirao na Fakultetu političkih znanosti i kazališnoj akademij u Zagrebu. Prvi angažman imao je u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića, zatim odlazi u Zagrebačko kazalište mladih. Nezadovoljan statusom napušta ZKM i odlazi u rodnu Čapljinu gdje se priključuje kazališnim amaterima.

    Godine 1998. seli se u Švicarsku gdje glumi i u kazalištu i na televiziji. U Švicarskoj se počeo baviti i pisanjem, njegov prvi roman U traganju za izgubljenim Narcisom objavljen je 2010. godine. Početkom 2012. sa suprugom se vraća u Hrvatsku.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Deveto cudo na istoku (1972)
    2. Ca smo na ovon svitu... (1973– )
    3. Kapelski kresovi (1974– )
    4. Ne naginji se van (1977)
    5. Okupacija u 26 slika (1978)
    6. Ivanjska noc (1979)
    7. Novinar (1979)
    8. Partizanska eskadrila (1979)
    9. Jegulje putuju u Sargasko more (1979)
    10. Liberanovi (1979)
    11. Spijunska veza (1980)
    12. Nepokoreni grad (1981– )
    13. Kiklop (1983– )
    14. Zamke (1983– )
    15. Mala pljacka vlaka (1984)
    16. Jenseits der Morgenröte (1985)
    17. Out of Control (1985)
    18. Brisani prostor (1985– )
    19. Anticasanova (1985)
    20. Zadatak (1985)
    21. Un ponte per l'inferno (1986)
    22. Vecernja zvona (1986)
    23. Putovanje u Vucjak (1986– )
    24. Obecana zemlja (1986)
    25. Rimski dan (1987)
    26. Terevenka (1987)
    27. Kraljeva zavrsnica (1987)
    28. Vila Orhideja (1988)
    29. Cao, cao, bambina! (1988)
    30. Vecernja zvona (1988– )
    31. Honor Bound (1988)
    32. Diploma za smrt (1989)
    33. Just Another Secret (1989)
    34. Povratak Katarine Kozul (1989)
    35. Hamburg Altona (1989)
    36. Orao (1990)
    37. Krhotine (1991)
    38. Belma (1995)
    39. Marsal (1999)
    40. Je li jasno prijatelju? (2000)
    41. Romeo & Julia in der Stadt (2002)
    42. Duga mracna noc (2005– )
    43. Hunde (2005)
    44. Volim te (2005)
    45. Grounding - Die letzten Tage der Swissair (2006)
    46. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    47. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    48. Das Fräulein (2006)
    49. Warchild (2006)
    50. Breakout (2007)
    51. Luda kuca (2005– )
    52. Moram spavat', andjele (2007)
    53. Niciji sin (2008)
    54. Best Friends (2010– )
    55. Länger leben (2010)
    56. Stipe u gostima (2008– )
    57. Ljudozder vegetarijanac (2012)
    58. Zora dubrovacka (2013– )
    59. Narodni heroj Ljiljan Vidic (2015)
    60. Ustav Republike Hrvatske (2016)
    61. Tanya (2016)
    62. Novine (2016– )

    Izmenjeno od: mir-lav; 21.05.2018 u 20:53.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1