+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.448 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Ivan Hetrich / Ivan Hetrih

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivan Hetrich / Ivan Hetrih

    IMDb



    Ivan Hetrich (Vinkovci, 25. listopada 1921. — Stubičke Toplice, 5. travnja 1999.) hrvatski filmski, kazališni i televizijski redatelj, televizijski voditelj, te jedan od utemeljitelja Televizije Zagreb.

    Diplomirao režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Od 1946. bio je spiker, izvjestitelj, adaptirao romane i pripovjetke, te režirao oko 80 drama na Radio Zagrebu. Od 1956. radio na Televiziji Zagreb kao spiker, izvjestitelj, voditelj (npr. filmska emisija Ekran na ekranu i 3, 2, 1… kreni!, te kvizovi Kviskoteka i Brojke i slova) i redatelj oko 80 TV drama i dvije TV serije (Kuda idu divlje svinje i Kapelski kresovi su među najpoznatijim ikad snimljenim televizijskim serijama na Televiziji Zagreb). Režirao je i oko 20 kazališnih komada u zagrebačkom i subotičkom kazalištu. Pet godina je bio dramaturg u Zora filmu, spiker u oko 100 dokumentarnih filmova, režirao srednjemetražni film za djecu Veliko putovanje (1958.) i više kratkometražnih filmova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Veliko putovanje (1958)
    2. Svi brane Mirej (1959)
    3. Balkon (1959)
    4. Posve obicna prica (1960)
    5. Vraziji otok (1960)
    6. Vucjak (1961)
    7. Svasta se moze dogoditi jednoga dana (1961)
    8. Gola cesta (1961)
    9. Hiljadu stubova dalekovoda (1962)
    10. Iznenadjenje (1962)
    11. Gradjanin Dahlke (1962)
    12. Blizanci (1962)
    13. Bezimena (1963)
    14. Lukava udovica (1963)
    15. Crne i bijele kosulje (1963)
    16. Arina (1963)
    17. Usluga tacna i solidna (1964)
    18. Autobiografija utopljenice (1964)
    19. Smrt u cizmama (1964)
    20. Ne mozes imati sve (1964)
    21. Tonkina jedina ljubav (1965)
    22. Sonata facile (1965)
    23. Oluja na ulici (1965)
    24. Mala nocna muzika (1965)
    25. Cetvrta dimenzija (1965)
    26. Mirotvorci (1966)
    27. Godine ratne, godine mirne (1967)
    28. Vrijeme rakova (1967)
    29. Braca i sestra (1967)
    30. Stubovi drustva (1968)
    31. Tamo gdje bizoni lutaju (1968)
    32. Sezona lova (1968)
    33. Prica o Saku i Vancetiju (1968)
    34. Maskerata (1968)
    35. Ledeno ljeto (1968)
    36. Meteop (1969)
    37. Kainov znak (1970)
    38. Kuda idu divlje svinje (1971– )
    39. Teret dokaza (1972)
    40. Okreni ledja vjetru (1972)
    41. Krhka igracka (1973)
    42. Seoba duse (1973)
    43. Allegro con brio (1973)
    44. Kapelski kresovi (1974– )
    45. Sudite me (1978)
    46. Karmine (1978)
    47. Vlastiti aranzman (1982)

    Izmenjeno od: Shane; 11.02.2017 u 23:36.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:02.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1