+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.420 puta u 9.263 postova
    Moć reputacije
    1266

    Svetislav Prelic / Svetislav Prelić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Svetislav Prelic / Svetislav Prelić

    IMDb



    Svetislav Prelić rođen je 7. veljače 1944. godine u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pesma mi je i otac i mati (1976)
    2. U traganju (1977)
    3. Iz ruke ptica (1979)
    4. Secerna vodica (1983)
    5. Debeli i mrsavi (1985)
    6. Majstor i Sampita (1986)
    7. Poltron (1989)
    8. Kanal Mimo (1998– )
    9. Biro za izgubljene stvari (2008)
    10. Djordje Vajfert - Georg Weifert (2012)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1