+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dusan Djuric / Dušan Đurić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dusan Djuric / Dušan Đurić

    IMDb



    Dušan Đurić (1939 - 1969) je bio srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac.

    Đurić je rođen 1939. godine u Beogradu. Završio je Akademiju za pozorišnu umetnost u Beogradu (kasnije preimenovanu Akademija za pozorište, film, radio i televiziju i danas Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu). Bio je član ansambla Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu sa nekoliko ostvarenih glavnih uloga. Poginuo je u saobraćajnoj nezgodi 21. septembra 1969.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dani (1963)
    2. Izdajnik (1964)
    3. Neprijatelj (1965)
    4. Kod sudije za prekrsaje (1964– )
    5. Vodnik, bombe i... (1966)
    6. Uzbuna je data (1967)
    7. Dezurna ulica (1967– )
    8. Sumnjivo lice (1967)
    9. Nocna kafana (1967)
    10. Bekstva (1968)
    11. Pohod (1968)
    12. Sve ce to narod pozlatiti (1968)
    13. Svabica (1968)
    14. Harmonika (1968)
    15. Fräulein Doktor / Fraulein Doktor / Gospodjica Doktor (1969)
    16. TV Bukvar (1968– )
    17. Tragedija na splavu (1969)
    18. Rastanak (1969)
    19. Na levo krug (1969)
    20. Manevar (1969)
    21. Krv (1969)
    22. Kad sam bio vojnik (1969– )
    23. Dobro nam dosli (1969)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1