+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.382
    Pohvaljen 43.451 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Boris Komnenic / Boris Komnenić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Boris Komnenic / Boris Komnenić

    IMDb



    Boris Komnenić (Pula, 29. ožujka 1957.) srpski glumac i prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

    Gimnaziju je pohađao u Beogradu, a glumu je studirao na Fakultetu dramskih umetnosti.

    Poslije nekoliko sezona u slobodnom statusu, 1984. godine postao je član Drame Narodnog pozorišta. Na matičnoj sceni je odigrao veliki broj uloga.

    Pored kazališnih, ostvario je i mnoštvo uloga na filmu i televiziji. Neke od najznačajnijih su u televizijskim serijama Sivi dom i Bolji život, i u filmovima Tajvanska kanasta, Dani od snova, Splav meduza, Direktni prenos, Špadijer - jedan život i dr.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dani od snova (1980)
    2. Splav meduze (1980)
    3. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    4. Direktan prenos (1982)
    5. Ruski Umetnicki eksperiment (1982)
    6. Zbogom Judo (1980)
    7. Tajvanska kanasta (1985)
    8. Bal na vodi (1985)
    9. Slucaj Laze Kostica (1985)
    10. Crvena baraka (1985)
    11. Budite isti za 20 godina (1985)
    12. Sivi dom (1984– )
    13. Spadijer-jedan zivot (1986)
    14. The Misfit Brigade (1987)
    15. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    16. Kako zasmejati gospodara (1988)
    17. Bolji zivot (1989)
    18. Bolji zivot (1987–1991)
    19. Konak (1991)
    20. Prokleta je Amerika (1992)
    21. Sve ce to narod pozlatiti (1995)
    22. Gore dole (1996–1997)
    23. Bez pogovora (1999)
    24. Dug iz Baden - Badena (2000)
    25. Tesla ili prilagodjavanje andjela (2001)
    26. T.T. Sindrom (2002)
    27. Novogodisnje vencanje (2002)
    28. Majstor (2002)
    29. Taksista (2003)
    30. 011 Beograd (2003)
    31. Nasa mala redakcija (2002– )
    32. Lisice (2002– )
    33. Ilka (2003)
    34. Sjaj u ocima (2003)
    35. Kazneni prostor (2002– )
    36. Tragom Karadjordja (2004– )
    37. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    38. Sta mi spremas? (2004– )
    39. Crni Gruja (2003–2007)
    40. Lift (2004– )
    41. Skela (2004)
    42. Dangube! (2005– )
    43. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    44. Na badnji dan (2005)
    45. Idealne veze (2005– )
    46. Aporia (2006)
    47. Uslovna sloboda (2006)
    48. Sedam i po (2006)
    49. Agencija za SiS (2006– )
    50. Osma sednica ili Zivot je san (2007)
    51. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    52. Milos Brankovic (2008)
    53. Citulja za Eskobara (2008)
    54. Nasa mala klinika (2007– )
    55. Vratice se rode (2007–2008)
    56. Ljubav i mrznja (2007– )
    57. Neki cudni ljudi (2008– )
    58. The Belgrade Phantom (2009)
    59. Kad na vrbi rodi grozdje (2009– )
    60. Kuku, Vasa (2009– )
    61. Flesbek (2010)
    62. Montevideo, Bog te video! (2010)
    63. Miris kise na Balkanu (2010– )
    64. Mesano meso (2011– )
    65. Igra istine (2011– )
    66. Falsifikator (2013)
    67. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    68. Urgentni centar (2014– )
    69. Otvoreni kavez (2015)
    70. Apofenija / Apophenia (2016)
    71. Sindjelici (2013– )
    72. Daleko je Holivud (2019)
    Izmenjeno od: mir-lav; 14.04.2019 u 09:40.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1