+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.445 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Stjepan Zaninovic / Stjepan Zaninović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stjepan Zaninovic / Stjepan Zaninović

    IMDb



    Rođen: 4. ožujka 1926., Herceg Novi.
    Preminuo: 16. lipnja 1997., Beograd, Srbija.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. U slobodnim casovima (1956)
    2. Najvazniji rod (1957)
    3. Poruke (1960)
    4. Tragom udesa (1961)
    5. Nedelja, grad i vojnik (1962)
    6. Stroj iz Rudog (1963)
    7. Tek kasnije sam poceo da rastem (1964)
    8. Suza na licu (1965)
    9. Vodnik, bombe i... (1966)
    10. Oslobodioci (1967)
    11. Harmonika (1968)
    12. Dijalog drugova sa ratnog fotosa (1968)
    13. Rastanak (1969)
    14. Na levo krug (1969)
    15. Manevar (1969)
    16. Krv (1969)
    17. Kad sam bio vojnik (1969– )
    18. Dobro nam dosli (1969)
    19. Nikom nista (1974)
    20. Solista i beton (1975)
    21. Drugovi mornari, Zdravo! (1976)
    22. Titovo Uzice (1977)
    23. Sve je dobro sto se dobro svrsi (1979)
    24. Radica (1979)
    25. Vojnici (1980– )
    26. Slucaj zanko (1982)
    27. Vojnici (1984)
    28. Arhivi Jugoslavije (1984)
    29. Secanje na Cigu (1984)
    30. U autobusu (1986)
    31. Ranko rab boziji (1990)
    32. Suze na licu (1991)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:15.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1