+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Irfan Mensur / Irfan Mensur

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Irfan Mensur / Irfan Mensur

    IMDb



    Irfan Mensur (Sarajevo, 19. januar 1952) je srpski glumac, reditelj, scenarista i pedagog. Takođe, bio je voditelj kviza Ruski rulet.

    Irfan Mensur je rođen u Sarajevu 19. januara 1952. godine. Gimnaziju je završio u Nišu gde je živeo sa ocem i maćehom Mimom Vuković. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Minje Dedića. Bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1974. do kraja 1990. godine. Dobitnik je dve godišnje nagrade koje dodeljuje Jugoslovensko dramsko pozorište. Bavi se pozorišnom pedagogijom i režijom. Ima sina Filipa iz prvog braka sa manekenkom Ljiljanom Perović i Pavla sa Srnom Lango.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Brze godine (1973)
    2. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    3. Bataljon je odlucio (1974)
    4. Dimitrije Tucovic (1973– )
    5. Atentat u Sarajevu (1975)
    6. Pesma (1975– )
    7. Sinovi (1975)
    8. Lepeza ledi Vindemir (1975)
    9. Dolje s oruzjem (1975)
    10. Andersonvil - Logor smrti (1975)
    11. Cuvar plaze u zimskom periodu (1976)
    12. Vlajkova tajna (1976)
    13. Kuhinja (1976)
    14. Jovca (1976)
    15. Drugovi mornari, Zdravo! (1976)
    16. Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (1977)
    17. Autogram (1977)
    18. Pas koji je voleo vozove (1977)
    19. Tamo i natrag (1978)
    20. Povratak otpisanih (1976– )
    21. Misao (1978)
    22. Kvar (1978)
    23. Nacionalna klasa (1979)
    24. Lanci (1979)
    25. Svetozar Markovic (1980– )
    26. Crvena kraljica (1981)
    27. Laf u srcu (1981)
    28. Miris dunja (1982)
    29. Zivot i prica (1982)
    30. Tesna koza (1982)
    31. Stranstvovanje (1982)
    32. Nedeljni rucak (1982)
    33. Halo taxi (1983)
    34. Timocka buna (1983)
    35. Sumrak (1983)
    36. Sest dana juna (1985)
    37. Price iz fabrike (1985– )
    38. Ja sam starinski ormar (1986)
    39. Vecernja zvona (1986)
    40. Vrenje (1986)
    41. Escape from Sobibor (1987)
    42. Pogresna procena (1987)
    43. Mladost umetnika (1987)
    44. Milan - Dar (1987)
    45. Kraljeva zavrsnica (1987)
    46. Vuk Karadzic (1987– )
    47. Dom Bergmanovih (1988)
    48. Braca po materi (1988)
    49. Vecernja zvona (1988– )
    50. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    51. Drugi covek (1988)
    52. The Legendary Life of Ernest Hemingway (1989)
    53. Boj na Kosovu (1989)
    54. Stremnicka (1989)
    55. Valjevska bolnica (1990)
    56. Kolubarska bitka (1990)
    57. Iza zida (1990)
    58. Jastuk groba mog (1991– )
    59. Happy Hell Night (1992)
    60. Devojka s lampom (1992)
    61. Radenko i Silvana (1993)
    62. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    63. Gore dole (1996–1997)
    64. Savior (1998)
    65. Nebeska udica (2000)
    66. Ona voli Zvezdu (2001)
    67. I banchieri di Dio (2002)
    68. Lisice (2002– )
    69. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    70. Neki novi klinci (2003– )
    71. Skela (2004)
    72. Mathilde (2004)
    73. Jelena (2004– )
    74. Pogled sa Ajfelovog tornja (2005)
    75. Sejtanov ratnik (2006)
    76. Mletacki trgovac (2007)
    77. Moj rodjak sa sela (2008– )
    78. Lo scandalo della Banca Romana (2010)
    79. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    80. Miris kise na Balkanu (2010– )
    81. Ravna Gora (2013– )
    82. Srpska stampa (2014– )
    83. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    84. Branio sam Mladu Bosnu (2015– )
    85. Za kralja i otadzbinu (2015)
    86. Newcomer (2015)
    87. Put za Kujumbu (2016)
    88. Mayhem (2016)

    Izmenjeno od: TamaraPsy; 18.11.2018 u 12:24.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1